- 2 st kipfilet
- 150 gr champignons
- 1 teentje knoflook
- 2 el verse roomkaas (bv. St Môret, Philadephia)
- peterselie
- olijfolie
- zout, peper
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel het teentje knoflook en snipper deze fijn. Maak de champignons schoon en snijd deze in blokjes. Snijd de peterselie fijn.
-
Verhit een beetje olie in een koekenpan en bak de champignons. Breng op smaak met wat zout en peper.
-
Als de champignons bijna gaar zijn voeg dan de knoflook, de peterselie en de roomkaas toe. Roer het geheel goed door elkaar.
-
Verwarm de oven voor op 180 graden.
-
Snijd de kipfilet verticaal in, maar snijd hem niet door. Snijd vanuit deze opening de kipfilet links en rechts horizontaal in zodat er een envelopje ontstaat.
-
Vul de kipfilets met het champignonmengsel.
-
Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Leg de gevulde kipfilets in de ovenschaal en bak de filets in ongeveer 25 minuten gaar.