- 500 gr kipfilets
- 2 el rode curry pasta
- 1 st limoen
- 20 cl kokosmelk
- 10 cl kippenbouillon
- 2 st kleine rode ui
- 2 takjes basilicum
- 1 el olijfolie
- zout
-
Pel en snipper de uien. Zet een hapjespan op hoog vuur met de olijfolie. Bak de kipfilets aan alle kanten aan met wat zout. Haal de filets uit de pan en bewaar ze onder aluminiumfolie.
-
Fruit in dezelfde pan de uien glazig op midden hoog vuur. Voeg de currypasta toe en laat 5 bminuten meefruiten. Voeg de bouillon toe en het sap van de limoen.
-
Laat tot de helft inkoken. Voeg dan de kokosmelk toe. Doe de filets terug in de pan en kok nog 7 à 8 minuten. Keer de filets regelmatig om.
Verdeel over de borden. en garneer met de fijn gesneden basilicum. -
Geef er Thaise rijst bij.