- 200 gr rundergehakt
- ⅓ st ui
- ⅓ st groene paprika
- 1 teentje knoflook
- 120 ml water
- 140 gr passata
- 140 gr tomatenblokjes uit blik
- 1½ tl Italiaanse kruiden
- ½ el worcestershire saus
- ⅓ el sriracha of andere hete saus
- ⅓ tl knoflookpoeder
- 45 gr macaroni
- 2 el olijfolie
- zout, peper
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de paprika in blokjes.
-
Verhit in een stoofpan de olie en bak het gehakt rul.
-
Voeg de ui en de paprikablokjes toe en bak dit gedurende 5 minuten.
-
Voeg alle overige ingrediënten toe behalve de macaroni. Doe de deksel op de pan en laat 20 minuten zachtjes pruttelen.
-
Voeg de macaroni toe en laat deze mee sudderen tot deze gaar is. Bij mij was dit 1½ x de tijd die op de verpakking stond.
-
Zodra de macaroni gaar is laat deze heel even staan en verdeel dan over de borden.