- 4 st lamskoteletten
- 8 plakjes chorizo in 4en gesneden
- 1 st gele puntpaprika in blokjes gesneden
- 2 teentjes knoflook fijn gesneden
- 6 st kerstomaatjes
- 2 tl gedroogde oregano
- 1 el olijfolie
- zout, peper
-
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en voeg de paprikablokjes toe. Laat deze 2 minuten bakken en roer regelmatig om.
-
Voeg de stukjes chorizo toe. Bak deze mee zodat deze zijn olie geeft. Roer regelmatig door. Bak niet te lang want ze moeten niet hard worden.
Haal het geheel uit de pan maar zorg ervoor dat de olie in de pan blijft.
-
Leg de lamskoteletjes in de pan en bestrooi met wat zout, peper en oregano. Bak ze ongeveer 4 minuten per kant.
-
Voeg de tomaatjes toe en druk ze stuk met een spatel of vork. Laat even meebakken.
-
Voeg de paprika en chorizo weer toe aan de pan en laat het geheel nog even goed doorwarmen.
Verdeel over de borden.