Groenten Hoofdgerechten Vlees

Lamskotelet met ras-el-hanout en sperziebonen

Lamskotelet met ras el hanout en sperziebonen
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
20 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st lamskoteletten
  • 1 el ras-el-hanout
  • zout, peper
  • 2 el olijfolie
  • sperziebonen
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Ik had nog bonen in een weckpot. Gebruik je verse, dan verwijder je de puntjes en kook ze dan tot beetgaar.

  2. Bestrooi de lamskoteletten met ras-el-hanout, zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden. Verwarm intussen de sperziebonen.

  3. Verdeel de koteletten en de sperziebonen over de borden. Geef er eventueel ook nog gebakken aardappels bij.

1710 totaal aantal vertoningen , 1 aantal vertoningen vandaag

Facebook Comments
WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.