Groenten Hoofdgerechten Vlees

Lamskotelet met ras-el-hanout en sperziebonen

Lamskotelet met ras el hanout en sperziebonen
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
20 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st lamskoteletten
  • 1 el ras-el-hanout
  • zout, peper
  • 2 el olijfolie
  • sperziebonen
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Ik had nog bonen in een weckpot. Gebruik je verse, dan verwijder je de puntjes en kook ze dan tot beetgaar.

  2. Bestrooi de lamskoteletten met ras-el-hanout, zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden. Verwarm intussen de sperziebonen.

  3. Verdeel de koteletten en de sperziebonen over de borden. Geef er eventueel ook nog gebakken aardappels bij.

Loading

Facebook Comments