- 4 st lamskoteletten
- 75 gr chorizo
- 1 st rode puntpaprika
- 2 teentjes knoflook
- 6 st kerstomaatjes
- olijfolie
- zout, peper
- 1 tl gedroogde oregano
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook.Snijd de paprika in blokjes. Snij de chorizo in plakjes.
-
Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de plakjes chorizo. Ba beide zijden 2 minuten. Voeg er de laatste minuut de paprikablokjes aan toe. Haal de plakjes chorizo uit de pan en bewaar op een bordje.
-
Bestrooi de koteletten met zout en peper. Leg ze in de pan en bak deze een minuut of 6. Strooi er de oregano over. Draai ze om en bak deze zijden ook een minuut of 6.
-
Voeg op het laatst de knoflook toe. Voeg de chorizo weer terug in de pan.
-
Warm nog even door en verdeel over de borden.