Hoofdgerechten Vlees

Lamskoteletten met peterselie-knoflookboter

Lamskoteletten met peterselie-knoflookboter
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 4 st lamskoteletten
  • 3 el fijngesneden peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 gr boter
  • zout, peper
  • 2 el olijfolie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook. Snijd de peterselie fijn. Bestrooi de koteletten met zout en peper.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de koteletten aan beide zijden. Keer regelmatig om. Bak beide zijden ongeveer 5 minuten. Haal ze uit de pan en bewaar onder een stukje aluminiumfolie.

  3. Zet de warmtebron lager en laat de boter in dezelfde pan smelten. Fruit de knoflook en voeg dan de peterselie toe.

  4. Verdeel de koteletten over de borden en giet er de saus over.

    Serveer met b.v. haricots verts of flageolets (groene kidneyboontjes).

Loading

Facebook Comments