Hoofdgerechten Vis

Ratatouille met vis

Ratatouille met vis
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 2 el olijfolie
  • 1 st gele paprika in stukjes gesneden
  • 2 st courgettes in stukjes gesneden
  • 1 st aubergine in blokjes gesneden
  • 400 gr tomaten, ontveld en in stukjes gesneden
  • 1/4 tl chilivlokken
  • 400 gr kabeljauw in stukjes van 2,5 cm gesneden
Instructies
  1. Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de paprika, courgette en aubergine lekker aan gedurende 5 minuten of tot ze een klein beetje gaan kleuren..
  2. Voeg de tomaten toe en de chillivlokken en 1/2 kopje koud water. Doe nu een deksel op de pan. Breng aan de kook. Zet het vuur matig laag. Sudderen gedurende 4 minuten of tot de groenten beetgaar zijn. Voeg nu de stukjes vis toe. Laat dit onafgedekt, gedurende 5 minuten meegaren.

  3. Serveer met pasta of rijst.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.