Hoofdgerechten Vis

Ratatouille met vis

Ratatouille met vis
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 2 el olijfolie
  • 1 st gele paprika in stukjes gesneden
  • 2 st courgettes in stukjes gesneden
  • 1 st aubergine in blokjes gesneden
  • 400 gr tomaten, ontveld en in stukjes gesneden
  • 1/4 tl chilivlokken
  • 400 gr kabeljauw in stukjes van 2,5 cm gesneden
Instructies
  1. Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de paprika, courgette en aubergine lekker aan gedurende 5 minuten of tot ze een klein beetje gaan kleuren..
  2. Voeg de tomaten toe en de chillivlokken en 1/2 kopje koud water. Doe nu een deksel op de pan. Breng aan de kook. Zet het vuur matig laag. Sudderen gedurende 4 minuten of tot de groenten beetgaar zijn. Voeg nu de stukjes vis toe. Laat dit onafgedekt, gedurende 5 minuten meegaren.

  3. Serveer met pasta of rijst.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.