- 200 gr shoarmavlees gekruid
- 75 gr snijbonen gesneden
- 1 st rode paprika in blokjes gesneden
- 75 gr minikrieltjes
- zout
- zonnebloemolie
-
Blancheer de snijbonen gedurende 5 minuten. Doe over in een vergiet en spoel ze koud. Laat goed uitlekken.
-
Terwijl de snijbonen aan het blancheren is verhit 1 el olie in een koekenpannetje en bak de krieltjes vast aan. Strooi er een beetje zout over.
-
Zet een wok of koekenpan met 1 el olie op. Voeg de blokjes paprika toe. Laat dit een minuut of 5 zachtjes bakken zodat deze wat zachter wordt.
-
Voeg de shoarma en de snijbonen toe en bak het mengsel tot het vlees gaar is. Dit is afhankelijk wat voor shoarma je gebruikt. Ik gebruikte lamsshoarma.
-
Voeg de krieltjes toe en laat nog even meebakken.
Verdeel over de borden.