Groenten Hoofdgerechten Vlees

Shoarmaschotel met Snijbonen, Paprika en Minikriel

Shoarmaschotel met Snijbonen, Paprika en Minikriel
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr shoarmavlees gekruid
  • 75 gr snijbonen gesneden
  • 1 st rode paprika in blokjes gesneden
  • 75 gr minikrieltjes
  • zout
  • zonnebloemolie
Instructies
  1. Blancheer de snijbonen gedurende 5 minuten. Doe over in een vergiet en spoel ze koud. Laat goed uitlekken.

  2. Terwijl de snijbonen aan het blancheren is verhit 1 el olie in een koekenpannetje en bak de krieltjes vast aan. Strooi er een beetje zout over.

  3. Zet een wok of koekenpan met 1 el olie op. Voeg de blokjes paprika toe. Laat dit een minuut of 5 zachtjes bakken zodat deze wat zachter wordt.

  4. Voeg de shoarma en de snijbonen toe en bak het mengsel tot het vlees gaar is. Dit is afhankelijk wat voor shoarma je gebruikt. Ik gebruikte lamsshoarma.

  5. Voeg de krieltjes toe en laat nog even meebakken.

    Verdeel over de borden.

Loading

Facebook Comments