Groenten Hoofdgerechten Schaaldieren

Spaanse kapucijnerschotel

Spaanse kapucijnerschotel
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
30 min
 
Keuken: Spaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr grote garnalen gepeld en schoongemaakt
  • ½ st ui in halve ringen gesneden
  • 1 pot kapucijners (Hak) 360 gr.
  • 1 st paprika in blokjes gesneden
  • 1 st tomaat in blokjes gesneden
  • 1 el paella kruiden
  • 1 el olijfolie
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en fruit de ui.

    Spoel de kapucijners af onder koud stromend water en laat uitlekken.

  2. Voeg de tomaat en paprikablokjes toe en roer goed doorelkaar, Laat een minuut of 5 zachtjes stoven.

  3. Voeg de paellakruiden toe en roer door elkaar.

  4. Voeg de garnalen toe en gaar deze mee tot ze mooi roze zijn.

  5. Voeg tenslotte de kapucijners toe. Roer het geheel goed door elkaar en verwarm nog een minuut of 5 tot de kapucijners warm zijn.

    Verdeel over de borden.

Loading

Facebook Comments