- 100 gr spaghetti
- ½ st ui gesnipperd
- 1 blikje tonijn uitgelekt
- 1 teentje knoflook gesnipperd
- 1 st tomaat in blokjes gesneden
- 1 kl mosterd
- 100 ml crème fraîche
- 1 el olijfolie
- 1 tl Italiaanse kruiden
- zout, peper
-
Verhit in een ruime steelpan de olijfolie en fruit herin de ui en knoflook.
-
Zodra de ui glazig is voeg dan de tomatenblokjes toe.
-
Voeg de tonijn, crème fraîche en mosterd toe. Meng goed door elkaar en laat 10 minuutjes zachtjes stoven.
-
Kook intussen de spaghetti in gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking.
-
Voeg de Italiaanse kruiden toe. Meng door elkaar en proef. Breng zo nodig verder op smaak met zout en/of peper.
Verdeel de spaghetti over de borden en lepel de saus er over.