- 150 gr spaghetti
- 1/2 st paprika (rood)
- 1 teentje knoflook
- 100 gr kipfilet
- 100 gr zeevruchten (diepvries)
- 50 gr doperwten (diepvries)
- 40 gr chorizo
- olijfolie
- zout
- 500 ml kippenbouillon
- 1 kl kurkuma
-
Zet alle ingredienten klaar. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de chorizo in blokjes. Pel en snipper de knoflook.
-
Verhit, op niet te hoog vuur, een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de chorizo toe. Laat deze zijn olie en smaak afgeven aan de olie. Voeg de paprikareepjes, knoflook en de kipblokjes toe. Zet het vuur lager. Voeg de tomatenblokjes, zeevruchten en de doperwten toe. Dek de pan af met een deksel en laat rustig garen.
-
Verhit in een pan de kippenbouillon, voeg de kurkuma toe en kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
-
Verdeel de spaghetti en de saus over de borden. Eet smakelijk.