Stokbrood tex-mex
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
12 min
Totale tijd
27 min
Keuken:
Amerikaans, Mexicaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
- 1 st afbak stokbrood
- 225 gr rundergehakt
- 125 ml salsa
- 1½ tl chilikruiden
- 1 st tomaat
- 90 gr geraspte tex-mex kaas
- 2 el olijfolie
Instructies
-
Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de tomaat in blokjes. Verwarm de oven voor op de temperatuur zoals aangegeven op de verpakking van het afbakbrood.
-
Verhit de olie in een koekenpan en rul het gehakt. Voeg de chilikruiden en de salsa toe. Meng het geheel goed door elkaar.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en bak deze mee tot ze wat zachter zijn.
-
Snijd het stokbrood overdwars door midden. Verdeel het gehaktmengsel over de broodhelften.
-
Strooi de kaas over het gehaktmengsel en bak af in de oven.
1942 totaal aantal vertoningen , 1 aantal vertoningen vandaag
Facebook Comments