Groenten Hoofdgerechten Kaas Lunchgerechten Ovengerecht Vlees

Stokbrood tex-mex

Stokbrood tex-mex
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
12 min
Totale tijd
27 min
 
Keuken: Amerikaans, Mexicaans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 1 st afbak stokbrood
  • 225 gr rundergehakt
  • 125 ml salsa
  • tl chilikruiden
  • 1 st tomaat
  • 90 gr geraspte tex-mex kaas
  • 2 el olijfolie
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de tomaat in blokjes. Verwarm de oven voor op de temperatuur zoals aangegeven op de verpakking van het afbakbrood.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en rul het gehakt. Voeg de chilikruiden en de salsa toe. Meng het geheel goed door elkaar.

  3. Voeg de tomatenblokjes toe en bak deze mee tot ze wat zachter zijn.

  4. Snijd het stokbrood overdwars door midden. Verdeel het gehaktmengsel over de broodhelften.

  5. Strooi de kaas over het gehaktmengsel en bak af in de oven.

Loading

Facebook Comments