Hoofdgerechten Pasta Vlees

Tagliatelle met Seranoham

Tagliatelle met Seranoham
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
10 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr tagliatelle
  • 150 gr Seranoham in dunne plakjes
  • 15 cl kookroom
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el gehakte peterselie
  • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • zout
  • piment d'espelette
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de knoflook. Hak de peterselie fijn.

  2. Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking in licht gezouten water.

    Verhit een steelpannetje en kook de kookroom in zodat deze wat dikker wordt.

  3. Voeg de knoflook toe.

  4. Voeg de Parmezaanse kaas toe en laat deze smelten in de kookroom. Breng op smaak met wat zout en piment d'espelette.

  5. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de saus over de pasta. Leg op elk bord een aantal plakjes Seranoham. Garneer met de peterselie.

Loading

Facebook Comments
WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.