Hoofdgerechten Pasta Vis

Tagliatelle met zalm in een crèmesaus

Tagliatelle met zalm in een crèmesaus
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
15 min
Totale tijd
25 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 3 bolletjes tagliatelle
  • 20 cl crème fraîche
  • 2 st zalmmoten
  • 1 kl citroensap
  • zout
  • 4 seizoenenpeper
  • 1 st kruidentuiltje
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar.

  2. Pocheer de zalmmoten in water wat op smaak gebracht is met een kruidentuiltje.

  3. Haal de zalm uit de pan, verwijder het vel en maak klein door met 2 vorken uit elkaar te trekken. Doe de moten zalm in een pan en roer er de crème fraîche door. Doe dit op laag vuur zodat de crème fraîche zacht en vloeibaar wordt.

  4. Kook de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking in gezouten water.

  5. Giet de pasta af en meng door de zalm met de crème fraîche. Breng op smaak met de citroensap, zout en peper.

1727 totaal aantal vertoningen , 1 aantal vertoningen vandaag

Facebook Comments
WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.