Hoofdgerechten Wild

Wildzwijnstoofpannetje

Wildzwijnstoofpannetje
Bereidingstijd
15 min
Kooktijd
4 uur
Totale tijd
4 uur 15 min
 
Ingrediënten
  • 600 gr wildzwijnpoulet
  • 200 gr champignons
  • 1 st winterwortel
  • 10 st verse zilveruien
  • 40 cl rode wijn
  • 2 el boter
  • 2 el olijfolie
  • tijm
  • zout, peper
  • 1 el maizena
Instructies
  1. Zet alle ingrediënten klaar. Wijn en maizena staan niet op de foto.

    Snijd de champignons in kwarten. Snijd de wortel in stukjes. Maak de zilveruitjes schoon. Snijd de wildzwijnpoulet in stukjes.

  2. Verhit de olie en de boter in een braadpan en braad de wildzwijnstukjes rondom bruin.

  3. Voeg de wortel, zilveruitjes en de champignons toe. Voeg wat zout en peper toe. Bak dit gedurende een minuut of 5 mee.

  4. Voeg de wijn en de tijm toe. Breng aan de kook en laat een minuutje koken zodat de alcohol van de wijn verdampt. Zet het vuur op een laag pitje en laat het stoofpannetje een uurtje of 4 stoven.

  5. Serveer met aardappelpuree.

1271 totaal aantal vertoningen , 1 aantal vertoningen vandaag

Facebook Comments
WWW.FIJNE-RECEPTEN.NL
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.