Hoofdgerechten Pasta Saus Schaaldieren

Zoete Chili Garnalen met Pasta

Zoete Chili Garnalen met Pasta
Bereidingstijd
10 min
Kooktijd
20 min
Totale tijd
30 min
 
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr grote garnalen gepeld en schoongemaakt
  • 200 gr oosterse wokgroemten
  • 150 gr eier noedels
  • 2 el sojasaus
  • 2 el water
  • 2 el zoete chilisaus
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el rijstazijn
  • 1 tl vers geraspte gember
  • 2 teentjes knoflook fijn gesneden
  • 3 st lente ui in ringetjes gesneden
  • 2 el arachide olie
Instructies
  1. Meng in een kom de sojasaus, water, chilisaus, tomatenpuree, azijn, gember en knoflook.

  2. Verhit in een wok 1 el. olie en roerbak de groenten gedurende 3-4 minuten. Haal uit de pan en bewaar in een schaaltje.

  3. Kook de noedels volgens aanwijzingen op de verpakking.

  4. Verhit de andere el. olie en bak de garnalen tot ze aan beide kanten mooi roze zijn.

  5. Voeg de saus toe en laat een klein beetje inkoken.

  6. Voeg de noedels en de groenten toe en meng goed door elkaar en laat goed warm worden. Voeg de lente ui toe en laat even meewarmen.

    Verdeel het gerecht over de borden.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.