- 1 st afbak stokbrood
- 4 el Rode pesto
- 2 plakken beenham
- 1 bol mozarella
- 4 el Parmezaanse kaas (vlokken)
- 1 kl oregano
-
Verwarm de oven voor op de temeratuur aangegeven op de verpakking van het stokbrood.
Snijd het stokbrood over de lengte doormidden. Besmeer beide helften met de pesto.
-
Snijd de plakken ham in blokjes en verdeel deze over de hele lengte van beide helften stokbrood.
-
Snijd de bol mozarella in plakjes en verdeel over beide helften.
-
Verdeel de vlokken Parmezaan over de mozarella.
-
Bestrooi met de oregano en zet in de oven.
Bak de broden gedurende 15 minuten of zolang aangegeven op de verpakking van het stokbrood. Verdeel over de borden.
-
PS. Snijd in kleinere stukken en je hebt een prima borrelhapje.