- 1 st afbak stokbrood
- 2 st eieren
- 1½ el kookroom
- 1 st saucijs reeds gebakken en in plakjes gesneden.
- 25 gr geraspte kaas naar keuze bv cheddar
- ½ st ui in halve ringen
- ¼ st rode paprika in blokjes gesneden
- zout, peper
- 25 gr geraspte kaas naar keuze b.v. cheddar/mozzarella
-
Verwarm de oven voor op 175℃.
Meng in een kom de plakjes worst, ui, paprika, kaas, zout en peper. Breek de eieren en voeg samen met de kookroom toe. Meng het geheel goed door elkaar.
-
Snijd de bovenkant van het stokbrood en hol het onderste deel uit. Vul het stokbrood met het mengsel uit de kom. Leg het gevulde stokbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif in de oven en laat 30 minuten bakken.
-
Haal de bakplaat uit de oven en strooi de cheddar/mozzarella over het gevulde stokbrood. Zet terug in de oven en laat nog 5 à 10 minuten bakken tot de kaas is gesmolten. Serveer met barbecue saus en mayonaise.