- 1 st afbak stokbrood
- 200 gr rundergehakt
- ½ st ei
- knoflookpoeder
- zout, peper
- ontbijtspek
- ¼ st paprika
- 1 bol mozzarella
-
Verwarm de oven voor op 200° boven en onder warmte of 180° hete lucht.
Zet alle ingrediënten klaar. Klop het ei los in een kopje. Snijd de paprika in reepjes.
-
Meng de helft van het ei door het gehakt. Voeg een half theelepeltje knoflookpoeder toe en breng verder op smaak met zout en peper. Als het nog wat nat is meng er dan wat paneermeel door.
-
Snijd met een broodmes een V vorm uit het stokbrood.
-
Vul het stokbrood met het gehaktmengsel.
-
Bekleed met het spek. Ik had lange repen en heb deze gehalveerd.
-
Leg hier de paprikareepjes op.
-
Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze op het gevulde stokbrood. Zet het brood op het rooster in het midden van de oven en bak het geheel in 20 minuten af. Snijd het brood in 2en en verdeel over de borden.