Er zijn zoveel mogelijkheden om een stokbrood om te toveren tot een heerlijke maaltijd.
- 1 st afbak stokbrood
- 1 pot pizzasaus
- 6 plakken salami door midden gesneden
- 200 gr rundergehakt rul gebakken
- 50 gr geraspte mozzarella kaas
- 1 st rode paprika
- zout, peper
-
Verwarm de oven voor op de temperatuur zoals is aangegeven op de verpakking van het stokbrood.
Snijd het stokbrood horizontaal doormidden. Snijd ook nog doormidden zodat er 4 broodjes ontstaan. Snijd er wat van het broodkruim uit.
-
Bestrijk met pastasaus.
-
Vul met het gerulde gehakt.
-
Leg op elk broodje 3 halve plakjes salami. Leg hier wat reepjes paprika op.
-
Leg op een ovenrooster. Strooi de mozzarella over de broodjes. Strooi er ook wat zout en peper over. Schuif in de oven en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking van het stokbrood. In mijn geval was dat 15 minuten.
Haal het stokbrood uit de oven en verdeel over de borden.