Gevogelte Groenten Lunchgerechten Saus Snack Zuivel

Kipburger met Paprika en Chorizo

Kipburger met Paprika en Chorizo
Kooktijd
15 min
 
Keuken: Frans
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 2 st kadetten
  • 2 st kipburgers
  • 1 st rode paprika in reepjes gesneden
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 10 plakjes chorizo
  • 50 gr zachte geitenkaas
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el olijfolie
Instructies
  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika tot ze een beetje zachter beginnen te worden.

  2. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee. Schuif alles naar 1 kant van de pan.

  3. Voeg de plakjes chorizo toe en laat deze 5 minuutjes meebakken.

  4. Schuif alles naar 1 kant en bak de kipburgers aan beide kanten tot de kipburgers gaar zijn.

  5. Verwarm intussen de geitenkaas met de crème fraîche. Roer door elkaar.

  6. Snijd de broodjes door midden en grill deze in een droge koekenpan.

    Bouw de burgers op. Onderste helft van het broodje, dan de burger en daar boven op de paprika met de chorizo. Als laatste de saus. Zet het kapje van het broodje er schuin tegen aan. Geef er eventueel een salade bij.

Loading

Facebook Comments