Gevogelte Hoofdgerechten Lunchgerechten Saus

Stokbroodje Kip Saté

Stokbroodje Kip Saté
Kooktijd
30 min
Totale tijd
30 min
 
Keuken: Nederlands
Aantal: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gr kippendij in blokjes gesneden
  • 1 el ketjap manis
  • 2 el arachideolie
  • 100 gr taugé
  • satésaus
  • 1 st stokbrood
  • gebakken uitjes
Instructies
  1. Meng in een schaaltje de kip met de ketjap en de olie en zet even weg terwijl je de satésaus maakt. Neem hiervoor je eigen recept of maak hem volgens dit recept.

  2. Bak de kipblokjes in de wok zonder nog olie toe te voegen.

  3. Voeg de taugé toe en laat deze even meebakken. Snij het stokbrood over de lengte niet helemaal door en klap open. Vul met de kip en giet er ruim pindasaus over. Snijd in tweeën. Bestrooi met wat gebakken uitjes.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.