Perzikken met slagroom
Nagerechten

Perzikken met slagroom

Perzikken met slagroom
Bereidingstijd
10 min
Totale tijd
10 min
 
Aantal: 4 personen
Ingrediënten
  • 4 st perzikken
  • 20 cl slagroom
  • 2 el ahornsiroop
  • 4 tl boscruchtenjam
  • 8 takjes munt
Instructies
  1. Blancheer de perzikken 3 minuten in heet water. Pel de perzikken. Halveer de perzikken en haal voorzichtig de pitten eruit.

  2. Klop de slagroom stijf met de ahornsiroop. Lepel op elke halve perzik wat slagroom. Garneer met wat bosvruchtenjam. Versier met een takje munt.

Loading

Facebook Comments

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.