- 250 gr mascarpone
- 70 gr suiker
- 2 st eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 10 st langevingers
- 300 gr poedersuiker
- 30 gr gezouten boter
- 30 cl slagroom
- cacaopoeder
-
Maal de langevingers fijn in de keukenmachine of blender.
-
Laat de poedersuiker smelten in een steelpan met dikke bodem. Zodra deze een licht bruine kleur heeft van het vuur halen en de slagroom toevoegen en flink roeren met een houten pollepel. Roer daarna de boter in kleine klontjes erdoor.
-
Splis de eieren. Klop de eiwitten tot stevige pieken. Doe de eidooiers in en kom en meng met de suiker en de vanillesuiker. Roer de mascarpone er doorheen.
Spatel de opgeklopte eiwitten door het mascarpone mengsel.
-
Verdeel het langevingermengsel over 4 glazen. Verdeel de caramelsaus over de glazen, Verdeel de Tiramisu over de glazen. Laat opstijven in de koelkast. Vlak voor het serveren bepoeder met de cacaopoeder.