- 200 gr diepvriesmosselen
- 1 blik tomatenblokjes 400 gr.
- ½ st rode paprika
- ½ st groene paprika
- 1 stengel bleekselderij
- 1 st ui
- 1 teentje knoflook
- 1 st kruidenbuiltje
- 2 el olijfolie
- zout, peper
-
Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de stengel bleekselderij maatjes. Snijd de paprika's in blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een hapjespan of koekenpan met deksel. Bak alle groentes, Voeg wt zout en peper toe.
-
Zodra de ui glazig is voeg je de tomatenblokjes en het kruidenbuiltje toe. Dek af met het deksel en laat 30 minuten zachtjes stoven.
-
Haal de deksel van de pan en voeg de mosselen toe. Laat 5 minuten meekoken. Proef de saus en breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper. Verwijder het kruidenbuiltje. Verdeel over de schaaltjes of bordjes. Dit kun je zowel warm als op kamertemperatuur serveren.