- 2 st kipfilets
- 1 st winterwortel
- 100 gr taugé
- 1 st teentje knoflook
- 1 st ui
- 125 gr chinese noedels
- 60 cl kippenbouillon
- 1 el bloem
- 1 tl gemberpoeder
- 1 el sojasaus
- 1 st laurierblad
- zout en peper
-
Snijd de wortel en de kipfilets in blokjes.
-
Pel en snipper de ui en knoflook.
-
Zet de blokjes kip, ui en knoflook aan in de lepel sojasaus.
-
Voeg de gemberpoeder, het laurierblad, de groenten (wortel en taugé) en de bouillon toe. Laat 15 minuten koken.
-
Meng de bloem met een beetje bouillon tot een papje. Voeg dit aan de soep toe samen met de noedels. Laat een paar minuten koken.
-
Serveer in diepe borden of kommen en vergeet niet het laurierblaadje te verwijderen.