Verhit een scheutje olie in een hapjespan. Fruit de ui tot hij glazig ziet. Voeg de knoflook en het paprikapoeder toe. Laat een minuutje mee fruiten. Voeg de champignons toe.
Als de champignons wat gekleurd zijn voeg dan de tomatenputee toe. Fruit deze even mee zodat hij wat ontzuurd. Voeg de parika's toe. Na 5 minuten voeg je de wijn en bouillon toe.
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de kappertjes en de augurken toe aan de saus. Giet de kookroom erbij.
Laat wat inkoken tot je een dikke saus hebt.
Snijd het vlees in plakjes. Verhit was olie in een koekenpan en bak het vlees. Voeg halverwege de baktijd een klontje boter toe.
Verdeel de rijst over de borden en giet er de saus op. Leg het vlees op de saus.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.