Verwarm de oven voor. Temperatuur volgens aanwijzing op de verpakking van het stokbrood.
Verhit in een koekenpan de zonnebloemolie en fruit de ui met de paprika.
Zodra de ui glazig is en de paprika zacht begint te worden voeg dan de kipblokjes toe. Bak tot deze gaar zijn. Roer regelmatig om.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Hol de stokbroden uit de verdeel de barbecuesaus over de bodem van de stokbroden en leg deze op de bakplaat.
Vul de broden met het mengsel uit de koekenpan.
Verdeel de bacon over de broden.
Leg hier de schilfers Parmezaan op. Schuif de bakplaat in de oven en bak af in de tijd wat op de verpakking staat van het stokbrood en tel hier 2 minuten bij.
Haal uit de oven en verdeel over de borden.
Tip: Snijd in plakken en je hebt een heerlijk hapje voor bij de borrel.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.