Zet alle ingrediënten klaar en snijd de groenten en kip.
Kook de eiermie zoals aangegeven op de verpakking in gezouten water.
Meng in een kom de Hoisin saus, sesamolie, sojasaus, ketjap, rijstwijn en water. Zet apart.
Verhit in een wok de olie en bak de kipreepjes aan alle kanten tot ze licht bruin zijn.
Voeg zout, peper, geraspte gember en knoflook toe en bak deze een minuutje mee. Haal uit de pan en bewaar op een bordje. Laat zoveel mogelijk olie in de wok.
Voeg alle groentes toe aan de wok en roerbak deze een minuut of 5.
Voeg de gebakken kipreepjes toe aan de groenten.
Voeg ook de noedels en de saus toe. Meng goed door elkaar. Ga nog een minuut of 2 door met roerbakken onder voortdurend omscheppen zodat de saus alle ingrediënten coat.
Strooi er de lente ui over en serveer.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.