Bestrooi de karbonades met de Italiaanse kruiden en wat zout en peper. Druk goed aan.
Doe de bloem in een bord. Druk 1 karbonade in de bloem, keer om en druk de andere zijde in de bloem. Schud de overtollige bloem eraf. Doe hetzelfde met de andere karbonade.
Verwarm een koekenpan met de olie. Bak de karbonades aan beide zijden. Haal uit de pan en bewaar onder aluminiumfolie.
Voeg de olijfolie toe in de pan en bak de champignons. Voeg wat zout toe. Roer regelmatig om.
Voeg de kookroom toe samen met de knoflook, paprikapoeder. Breng zachtjes aan de kook.
Zet het vuur wat lager zodat het nog net bubbelt. Roer de tijm erdoor.
Voeg de karbonades weer toe en laat nog even mee doorwarmen.
Verdeel de karbonades over de borden en schep de champignons met de room erover.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.