Maak de boontjes schoon en blancheer ze in licht gezouten water. Spoel ze koud en laat uitlekken in een vergiet.
Verwarm de oven voor op 180℃. Meng in een kommetje 1 el peterselie, 2 el paneermeel, 1 tl Provençaalse kruiden en een fijn gesneden teentje knoflook. Snijd de tomaten horizontaal doormidden. Verwijder de zaadlijsten. Vul ze met het mengsel. Leg ze op een ovenplaatje.
Was de krieltjes en kook ze tot ze beetgaar zijn,
Verhit een koekenpan met een klontje boter en 1 el olijfolie. Voeg de boontjes toe met 1 el peterselie, een fijn gesneden teentje knoflook, 1 tl Provençaalse kruiden, zout en wat peper.
Zet het plaatje met de tomaten in de oven en laat deze een minuut of 7 bakken.
Verhit in een andere koekenpan 1 el. olijfolie en bak de koteletten naar wens van gaarheid.
Verdeel de koteletten, tomaten, krieltjes en bonen over de borden en serveer.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.