Haal de garnalen en de mosselen en laat deze ontdooien. Zet alle ingrediënten klaar. Snijd de bospeen in stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de bleekselderij en stukjes. Snijd de peterselie fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui en de knoflook zonder dat ze kleuren. Voeg de wortel en de selderij toe. Voeg de tijm, laurier en de rozemarijn toe. Verkruimel het bouillonblokje. Meng het geheel goed door elkaar. Laat zo'n 5 à 8 minuten stoven met de deksel op de pan.
Haal de deksel van de pan en voeg de lepel maïzena toe. Laat 1 minuutje bakken en deglaceer met de wijn. Voeg de tomatenpuree en de inhoud van het blik tomaten toe. Breng op smaak met zout, peper en cayennepeper. Laat een minuut of 5 zachtjes sudderen. Kook intussen de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de garnalen en de mosselen toe. Laat een minuut of 6 zachtjes koken tot de garnalen gaar zijn. Meng de spaghetti door de rest van het gerecht. Laat nog even doorwarmen. Verdeel het gerecht over de borden.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.