Zet alle ingrediënten klaar. Pel en snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de varkenshaas in plakjes van ruim een cm. dik
Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de varkenshaas aan beide zijden aan. Strooi zout en peper over de varkenshaas. Ze hoeven nog niet gaar te zijn. Neem uit de pan en bewaar in aluminiumfolie.
Bak de ui, paprika en champignons. Voeg na ongeveer 5 minuten de tomatenpuree toe. Laat deze even mee bakken zodat deze kan ontzuren.
Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm intussen ook de doperwtjes.
Voeg de slagroom toe aan het paprika champignons, ui mengsel. Meng goed door elkaar.
Voeg wat tabasco toe naar smaak. Breng verder op smaak met zout en peper.
Voeg nu de plakjes varkenshaas toe en laat deze nog verder garen en door verwarmen.
Verdeel de rijst, doperwtjes en varkenshaas met de saus over de borden. Garneer met de peterselie.
Recept van fijne-recepten.nl. Succes met het maken en vooral eet smakelijk.